hogedrukreinigers

hogedrukreiniger dibo tuinmachines timmermans

hogedrukreiniger

Tuinmachines Timmermans biedt ook het volledige gamma van DiBo hogedrukreinigers aan: DiBO ontwerpt en bouwt al meer dan 35 jaar zelf haar koudwater- en warmwaterhogedrukreinigers. Dibo hogedrukreinigers zijn een gevestigde waarde binnen de reinigingswereld, zowel in België als in Nederland. Zowel bij particulieren (huis en tuin) als in diverse professionele sectoren zijn DiBO toestellen alomtegenwoordig. Denk maar aan de scheepvaart, industrie, gevelreiniging, het verwijderen van graffiti,…

Een DiBo hogedrukreiniger voldoet aan de hoogste DiBO-normen:

 

  • Ongekende kracht en prestaties in alle mogelijke werkomstandigheden
  • Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Zeer lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijke hogedrukreiniger
  • Verbazende wendbaarheid in combinatie met een zeer robuust uiterlijk

Uitgebreid gamma
Het standaard productengamma is enorm uitgebreid. DiBO levert koud- en warmwaterhogdrukreingers van 90 tot 600 bar. Aangedreven door een elektro, benzine- of dieselmotor. Met variërende debieten en tal van toebehoren. Dit alles met één doel: uw reinigingstaken verlichten.

Hogedrukreiniger op maat

Waarom DiBO beter is? DiBO onderscheidt zich op gebied van innovatie en service. We beschikken over een eigen team voor onderzoek en ontwikkeling. Zij werken continue aan de verbetering van de huidige machines en aan innovatie door nieuwe technologieën. Maatwerk onze grootste extra troef. Nauw overleg tussen klant en het DiBO-team resulteert in een reinigingsoplossing op maat van uw probleem.

Bij Tuinmachines Timmermans kan je terecht voor deze krachtige hogedrukreiniger. Tuinmachines Timmermans is in Pepingen en het pajottenland uw ideale partner voor hogedrukreinigers en tuinmachines!

Contacteer ons voor meer informatie!

tuinmachines pepingen elingen pajottenland dibo hogedrukreiniger